Region Blekinge
 
Nyheter
 • Blekingetrafiken testar elbussar

  Blekingetrafiken testar under november en stadsbuss som drivs av enbart el. Testet blir förhoppningsvis ett steg på vägen mot införande av eldrift i busstrafiken i Blekinge.
  Publicerad 141124 Läs mer

 • Ledig tjänst - projektledare trafikutveckling

  Blekingetrafiken som är en del av Region Blekinge söker en ny medarbetare som vill vara med och verka för att öka antalet resor med kollektivtrafiken i Blekinge och till närliggande län.
  Publicerad 141121 Läs mer

 • Hur Sydsverige kan fördjupa sitt samarbete utan en gemensam Sydsvensk region?

  Efter att Kronoberg meddelat att det inte finns politiska förutsättningar för en gemensam regionbildning går nu arbetet in i en ny fas.
  Publicerad 141121 Läs mer

 • Jens Harrysson blir VD för VisitBlekinge AB

  Jens kommer närmast från Blekingeflyg, Flysmåland och Kalmarflyg där han varit COO/Senior Vice President.
  Publicerad 141114 Läs mer

Fler nyheter

Blekinges golfbanor ska attrahera besökare

Blekinges golfbanor ska bli viktiga besöksmål i Blekinge och attrahera golfturister såväl från Sverige som från utlandet. Region Blekinges arbetsutskott har beviljat 865 800 kronor för projektet "Sveriges golfkust" som ska pågå till slutet av 2015.
Publicerad 141127 Läs mer

Bättre infrastruktur i Blekinge - invigning av E22 och Pågatåg

Nu klipps banden för två viktiga satsningar för tillgängligheten i Blekinge; invigningen av en ny sträckning av E22 i västra Blekinge och start för halvtimmestrafik för tåg från Karlshamn och Sölvesborg mot Kristianstad.
Publicerad 141127 Läs mer

Tre härliga filmer om Blekinge

 

BMSP_logo

 

 

 

På gång
 • 150126-150127 Välkommen att testa er projektidé inom ramen för Regionalfondsprogrammet Skåne-Blekinge. Under två heldagar tar handläggare på Tillväxtverket emot idébärare för att diskutera projektidéer. Beräknad tid för återkoppling är max en timma per projektidé. Läs mer

Till kalendern

TwitterfardtjanstBlekingetrafiken
Kompetens i BlekingeKultur i BlekingeLänsbibliotek sydostMusik i BlekingeSmåland - Blekinges BrysselkontorSydsvenskregionbildning

Region Blekinge, Valhallavägen 1, 371 41 Karlskrona | Tel 0455 30 50 00 | E-post kansli@regionblekinge.se | Ansvarig utgivare Anna-Lena Cederström