Gå direkt till innehållet

Kalender

Nationell valideringskonferens 2017

9 Maj, 2017

Välkommen till en dag fylld av inspiration och workshops inom områdena Telecom/IT, eHälsa och Marin Teknik.

Välkommen till lunchseminarium med E22 AB. Handelskammarens VD Stephan Müchler och Regionråd Christina Mattisson pratar om E22:ans betydelse för Blekinge.

Välkommen till den nationella valideringskonferensen 2017. Dagen innehåller flera seminarier med olika perspektiv på validering.

EU-flagga
eu

Det europeiska samarbetet står inför förändrade förutsättningar, vilket öppnar upp för nya utmaningar och möjligheter på både lokal och regional nivå. Vart är EU på väg? Vad innebär det för en kommun eller region?

› Klustermöte

17 maj 2017

Klustermöte

› 1% till konsten?

23 maj 2017

Välkommen till en konferens om konstnärliga gestaltningar i offentliga rum. Under dagen lyfts bland annat LOU och hur konstnärer kan hitta uppdrag att lämna anbud på.

Den 1 juni bjuder Region Blekinge och Länsstyrelsen i Blekinge in till Projektdag Blekinge 2017! Årets program har temat "Hållbarhet - människa & miljö" och innehåller bland annat projektpresentationer, inspirationsföreläsning och tid för mingel.

Välkommen till en dag med nya insikter, redskap och kontaktytor för samverkan kring KKN och kulturturism. Konferensen anordnas av Region Skåne, Region Blekinge och Lunds universitet.

› Blekinge Musikdag

21 okt 2017

Välkommen till Blekinge Musikdag, som i år anordnas i Olofström.