Blekingedagen

Publicerad 31 Oktober, 2017

› På Blekingedagen 2017 diskuterades Blekinges framtida möjligheter och utmaningar

På Blekingedagen 2017 stod framtidens möjligheter och utmaningar på agendan. Hur ska Blekinge tackla de samhällsförändringar som framtiden för med sig? Framtidsspaningar, trender och Blekinges utvecklingsmöjligheter var några av de ämnen som diskuterades av talare och de nästan 250 personerna i publiken. Övergripande ämnen som megatrender i sahället och...

Publicerad 31 Oktober, 2017

› Att samla kraft - en film om regionalt samarbete

Se filmen Att samla kraft - en film om vad man kan uppnå när offentliga organisationer, näringsliv, länsstyrelse och andra aktörer samarbetar kring regionalt viktiga frågor.

Publicerad 25 Oktober, 2017

› Följ Blekingedagen 2017 live på webben

Blekingedagen sänds direkt på Region Blekinges youtubekanal den 25 oktober. Alla föreläsningar kommer dessutom finnas där i efterhand för de som inte har möjlighet att delta. Region Bleinges på Youtube