Publicerad 20 Augusti, 2018

Veckans nyhetsbrev: om jämställd regional tillväxt

Blekinge har en könsuppdelad arbetsmarknad. Det måste förändras för att människor ska ha samma förutsättningar att nå inflytande och få tillgång till de resurser som finns oavsett kön, ålder eller utländsk bakgrund.
I snart två år har Region Blekinge arbetat med regeringsinitiativet Jämställd regional tillväxt. Arbetet syftar till att förändra synsätt och attityder och att bidra till att uppnå målet för jämställdhet i det regionala tillväxtarbetet.

I veckans nyhetsbrev berättar vi om några av de aktiviteter som genomförts och analyser som tagits fram i projektet.

Länk till nyhetsbrevet.

E_WARNING Error in file Template.php at line 1962: FilesystemIterator::__construct(/home/jhvpnquw/domains/regionblekinge.se/public_html/system/expressionengine/cache/default_site/page_cache/): failed to open dir: No such file or directory