Gå direkt till innehållet

Publicerad 17 Juni, 2015

Golfen i Blekinge en av de bästa

När Golf Digest rankar besöksmål för golfare för sommaren 2015 rankas Blekinge som nummer tre - efter Lofoten och Paris.

- Vi är mycket glada och självklart oerhört stolta. Vi har tillsammans arbetat väldigt hårt för att alla klubbarna tillsammans ska lyfta golfen i Blekinge, säger Emma Dennisdotter projektledare på Sveriges Golfkust. Ensam klarar ingen klubb detta och det är med gemensamma krafter vi lyckats och jag hoppas att många fler kommer på besök till våra golfbanor i sommar.

Jan-Erik Andersson, ordförande för Blekinges Golfförbund och Jens Harrysson, VD på VisitBlekinge är övertygade om att utmärkelsen kommer att gynna andra aktörer såsom hotell, restauranger och handel.

- De blekingska golfklubbarna är fantastiskt duktiga på att leverera bra och härliga golfupplevesler till besökarna. Jag hoppas på en framgångsrik sommar och höst för alla klubbarna, säger Jan- Erik.

Pratbubbla Kommentarer (0)

Skriv kommentar

E_WARNING Error in file Template.php at line 1962: FilesystemIterator::__construct(/home/jhvpnquw/domains/regionblekinge.se/public_html/system/expressionengine/cache/default_site/page_cache/): failed to open dir: No such file or directory