Gå direkt till innehållet

Publicerad 4 April, 2017

Håkan Andersson ny vd för Visit Blekinge AB

Håkan Andersson, idag näringslivschef vid Sölvesborgs kommun, blir ny vd för Visit Blekinge (svb).

- Vi är glada att ha rekryterat Håkan Andersson och vet att hans kontaktnät och erfarenheter som näringsutvecklare kommer att tillföra viktiga kunskaper till besöksnäringen i Blekinge, säger Mona Glans, ordförande i Visit Blekinge AB (svb).

Håkan Andersson har de senaste åren arbetat med att utveckla Sölvesborgs näringslivsklimat och har en god insikt i näringslivsfrågor. Han har även varit involverad i utvecklingen av besöksnäringen i Blekinge, bland annat genom att vara medlem i den ledningsgrupp som tog fram strategin för besöksnäringen.

- Att få någon med Håkans erfarenhet som VD känns oerhört bra, säger Mona Glans. Besöksnäringen är en av Blekinges snabbast växande näringar och Håkans kunskap och erfarenhet om näringslivets villkor är grunden för en fortsatt bra utveckling för besöksnäringen i Blekinge. Håkan har dessutom bra meriter som ledare och ett brett kontaktnät.

Håkan Andersson börjar sin anställning på Visit Blekinge AB den 1 augusti.

Pratbubbla Kommentarer (0)

Skriv kommentar

E_WARNING Error in file Template.php at line 1962: FilesystemIterator::__construct(/home/jhvpnquw/domains/regionblekinge.se/public_html/system/expressionengine/cache/default_site/page_cache/): failed to open dir: No such file or directory