Publicerad 21 December, 2017

Interconnect har blivit utsett till flaggskeppsprojekt

Region Blekinges projekt Interconnect har blivit utsett till så kallat flaggskeppsprojekt inom EU:s Östersjöstrategi (EUSBSR). Det ger projektet en särskild status vad gäller fokus och uppmärksamhet inom programmet samt att det kan fungera som pilotexempel för önskad åtgärd inom ett visst fält.

Flaggskepps-status ges till projekt som uppfyller följande kriterier:

• Hög makroregional effekt
  • Projektet bidrar till att möta EUSBSR: s mål och indikatorer
  • Insatserna är relaterade till genomförandet av en eller flera åtgärder inom det berörda politikområdet

- Flaggskeppsstatusen ger en starkare trovärdighet för vår verksamhet och hjälper oss att nå en bredare krets än bara de intressenter som berörs av Södra Östersjöprogrammet. I synnerhet ser vi ett mervärde att erkännas av EUSBSR i vår ambition att koppla ihop intressenter som representerar olika kompetensområden, som är relevanta för kollektivtrafiken för att ett systematiskt samarbete över gränserna ska fungera, säger Wiktor Szydarowski, projektledare på Region Blekinge.

Mer information om Flaggskepp hittar du här:

Interconnects hemsida

EUSBSR:s hemsida

EUSBSR:s lista över flaggskepp

Det går inte att kommentera detta inlägg.
E_WARNING Error in file Template.php at line 1962: FilesystemIterator::__construct(/home/jhvpnquw/domains/regionblekinge.se/public_html/system/expressionengine/cache/default_site/page_cache/): failed to open dir: No such file or directory