Publicerad 21 November, 2016

Internationell konferens om maritik teknik hålls i Karlskrona

Under måndagen genomförds den internationella konferensen Baltic Maritime Technology Conference i Karlskrona. Konferensen vänder sig till företag, forskare, science parks och kluster runt Östersjön som är verksamma inom maritim teknik. Ett 70-tal deltagare uppdateras på utvecklingen ino det maritima området från nationella myndigheter, universitet och industri. Man diskuterar även utveckling och innovationer kopplade till framtida utmaningar. Konferensen anordnas av Blue Science Park, BTH, Svenska Institutet och Region Blekinge.

Se program.

E_WARNING Error in file Template.php at line 1962: FilesystemIterator::__construct(/home/jhvpnquw/domains/regionblekinge.se/public_html/system/expressionengine/cache/default_site/page_cache/): failed to open dir: No such file or directory