Publicerad 22 September, 2016

Känner du igen en entreprenör?

Region Blekinge finns med på näringslivsdagen i Karlskrona den 13-14 oktober. I vår monter kan du träffa våra medarbetare och prata om Blekinges utveckling. Vi har också en utmaning till dig: Känner du igen en entreprenör?

Bakgrunden till frågan är projektet KommIn som vill få oss att möta våra fördomar. Vad får du för tankar när du träffar en ny människa? Spelar dina första intryck roll för hur du bemöter och behandlar personen? KommIn handlar om att ge människor som söker stöd för att starta eller driva företag lika behandling - oavsett hur man ser ut eller var man kommer ifrån.

Välkommen!

E_WARNING Error in file Template.php at line 1962: FilesystemIterator::__construct(/home/jhvpnquw/domains/regionblekinge.se/public_html/system/expressionengine/cache/default_site/page_cache/): failed to open dir: No such file or directory