Publicerad 1 September, 2016

Megaidrottshelg anordnas i Blekinge 23-25 september

Sista helgen i september, närmare bestämt den 23-25, anordnas en megaidrottshelg i Blekinge. Helgen är ett led i att stärka idrottsturismen i Blekinge och genomförs i samarbete mellan Idrottsdestination Blekinge, SISU Idrottsutbildarna & Visit Blekinge.

Mellan 23-25 september blir det mycket idrott i Blekinge; bland annat rally, orienterings-SM, hockey, handboll och flera fotbollsmatcher ska spelas. Omkring 15 000 besökare väntas gästa evenemangen.

- Om man lägger till alla medföljande och de stannar i tre dagar blir det en hel del besökare som ska bo och äta, säger Leif Wictorén, länsturismchef vid Region Blekinge och vd för Visit Blekinge. Ett viktigt tillskott till besöksnäringen i Blekinge.

För att se vad som är på gång titta in på www.visitblekinge.se.

E_WARNING Error in file Template.php at line 1962: FilesystemIterator::__construct(/home/jhvpnquw/domains/regionblekinge.se/public_html/system/expressionengine/cache/default_site/page_cache/): failed to open dir: No such file or directory