news_image:alt_text

Publicerad 20 Februari, 2015

Chippen fick priset

Region Blekinges idrottspris 2014 har tilldelats Christian "Chippen" Wilhelmsson. Priset delades ut i samband med Blekinge Idrottsförbunds gala. Motiveringen lyder:

Årets pristagare har haft en imponerande och äventyrsrik karriär. Med sina publikfriande egenskaper och positiva personlighet har han vunnit såväl status som popularitet i breda lager. Efter spel i världens bästa ligor och möjligheter till ytterligare meriter på den internationella scenen valde årets pristagare att följa hjärtat och lockelsen till rötterna. Årets pristagare får inte bara priset för sina imponerande sportsliga insatser, hen får det också för den karaktär och starka klubbkänsla som låg bakom beslutet att återvända till moderklubben och i dess utsatta läge nästan lyckas bidra till att rädda nytt kontrakt. Region Blekinges pris går till Christian "Chippen" Wilhelmsson.

E_WARNING Error in file Template.php at line 1962: FilesystemIterator::__construct(/home/jhvpnquw/domains/regionblekinge.se/public_html/system/expressionengine/cache/default_site/page_cache/): failed to open dir: No such file or directory