Publicerad 6 Februari, 2017

Södra Sverige redovisar samlade prioriteringar för utveckling av infrastrukturen

På en hearing med Trafikverket i veckan kommer Regionsamverkan Sydsverige att presentera föreningens gemensamma prioriteringar för utvecklingen av infrastrukturen i Sydsverige. Regionsamverkan Sydsverige vill att prioriteringarna tas med som utgångspunkt i statens planering av infrastrukturen för åren 2018-2029, den så kallade nationella planen. Ordförande i Regionsamverkan Sydsveriges infrastrukturgrupp är Region Blekinges regionråd Christina Mattisson (S). De sex regionerna i nätverket är Jönköping, Kronoberg, Kalmar, Blekinge, Skåne och Halland.

Läs Regionsamverkan Sydsveriges positionspapper.

Trafikverkets webbplats om den nationella planen.

E_WARNING Error in file Template.php at line 1962: FilesystemIterator::__construct(/home/jhvpnquw/domains/regionblekinge.se/public_html/system/expressionengine/cache/default_site/page_cache/): failed to open dir: No such file or directory