news_image:alt_text

Publicerad 30 Mars, 2015

Teknikföretag i Blekinge kraftsamlar i en ny allians

Teknikföretagen i Olofström har bildat ett kluster TechTank. Syftet är att genom samarbete nå nya marknader, attrahera kompetens och driva teknikutveckling i en värld där konkurrensen hårdnar. Techtank är en fortsättning av de affärs- och kompetensutveckling som pågått genom bland annat näringslivssatsningen Jobb till 1000 i Olofströms kommun. Företagen inom teknikindustrin är nu redo att tillsammans med kommunen och andra samhällsaktörer i regionen ta samarbetet inom tekniksektorn ett steg vidare genom att bilda klustret Techtank. Techtank är öppet för teknikföretag från hela Blekinge och närliggande regioner.

Techtank drog igång den 27 mars med en kick-off med närmare 100 intresserade representanter från teknikföretag, samhälle och akademi på plats.

Läs mer på www.techtank.se