Publicerad 12 Augusti, 2016

Trafikutskottets ordförande besöker Blekinge

Karin Svensson Smith (MP), riksdagsledamot och ordförande i riksdagens trafikutskott, besöker Blekinge tisdagen den 16 augusti. Karin Svensson Smith kommer till Blekinge på inbjudan från regionråd Christina Mattisson (S).

Karin Svensson Smith kommer att besöka hamnarna i Karlshamn och Karlskrona och på plats få information om Blekinges strategiska läge och utveckling inom transportområdet. Under besöket kommer även Michael Stjernquist, VD för IKEA AB, och Magnus Nilsson, chef för Volvo Cars i Olofström, att ta upp Sydostlänkens betydelse för företagen. Dessutom kommer representanter för hamnarna och rederierna att redovisa den positiva utveckling som nu sker och representanter från Karlskrona kommun och Region Blekinge berätta om den förestående stadsplaneringen för kollektivtrafiken i Karlskrona.