Gå direkt till innehållet

Marknadskoordinator och redaktör för digitala medier till Blekingetrafiken

Kollektivtrafiken i Blekinge utvecklas ständigt och resandet ökar. Vår bransch står inför många nya spännande utmaningar. Vår målsättning är att få fler och nöjda kunder. Vi är en utvecklingsinriktad organisation med stor potential som genom att erbjuda relevant kollektivtrafik finns till för alla som verkar, bor och reser i Blekinge. Nu söker vi en marknadskoordinator och redaktör för våra digitala medier.

Välkommen att bli en del av Blekingetrafiken!

Arbetsbeskrivning

Som digital redaktör arbetar du strategiskt, men framförallt operativt med vår web och sociala mediekanaler. Du är redaktör för hemsidan, för våra kampanjsidor och ansvarar för våra sociala medier. Du följer upp och analyserar genomförda aktiviteter. Du är duktig på att scanna av sociala medier och snappa upp trender, som du kan använda för att stärka Blekingetrafikens varumärke. Ditt ansvar är att se till att vår webb hela tiden innehåller aktuell och relevant information för våra kunder. I rollen som marknadskoordinator kommer du att arbeta med all form av marknadsföring och kommunikation. Du kommer att ha tät kontakt med övriga kollegor på Blekingetrafiken och hos våra samarbetspartners.

Du är en del av vår marknad- och försäljningsenhet, där du tillsammans med kollegorna arbetar med marknadsföring och kommunikation av kollektivtrafiken i Blekinge. Tillsammans arbetar ni fram förslag på och genomför målgruppsanpassade marknadsförings- och kommunikationsaktiviteter för att öka resandet.

Kvalifikationer

Relevant eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet av praktiskt arbete med inriktning mot digital kommunikation och sociala medier.
Grundläggande kunskap om EpiServer, Photoshop och InDesign.
Skicklig på att formulera målgruppsanpassade texter och budskap.
Erfarenhet av filmproduktion är en fördel. 

Dina personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du har fokus på kundens behov och ett genuint intresse för marknadsföring. Du tar ett stort ansvar för att dina arbetsuppgifter som du alltid avslutar i tid, även om deadline kan vara kort. Du är flexibel och tycker om att arbeta i grupp med ett tempo som tidvis är högt. Du tycker om att arbeta självständigt, men även i grupp tillsammans med andra.

Anställningen

Anställningen är en visstidsanställning under 1,5 år med placering på Blekingetrafikens marknad- och försäljningsenhet i Karlskrona. Blekingetrafiken är en del av Region Blekinge, där du anställs.

Sysselsättningsgrad: 100 %

Tillträde: Snarast

Fackliga företrädare: Anna Förberg, SACO, telefon 0455-32 21 46 alt. Ulrica Svensson, Vision, tel: 0455-30 49 50

Kontakt

Frågor om tjänsten besvaras av Anna Claesson, Marknads- och försäljningschef,
telefon 0709-569 030 alt. anna.claesson@blekingetrafiken.se

Ansökan

Din ansökan med CV, löneanspråk och referenser sänder Du till kansli@regionblekinge.se  senast den 12 augusti. Vi tillämpar löpande urval.

När du ansöker kommer ansökningshandlingarna att bli allmän handling och dina personuppgifter kommer att hanteras enligt reglerna i Dataskyddsförordningen (GDPR). Enligt arkivbestämmelser sparas alla ansökningshandlingar i två år. 

Region Blekinge är just nu inne i en process att gå samman med Landstinget Blekinge för att bilda regionkommun 2019. Det påverkar den politiska processen och Region Blekinges organisation. 

Övrigt

Blekingetrafiken är en del av Region Blekinge. Blekingetrafikens uppdrag är att bidra till goda resmöjligheter genom väl fungerande kollektivtrafik i Blekinge.  Vi ska få fler och nöjda kunder. Läs gärna mer på blekingetrafiken.se eller regionblekinge.se. Region Blekinges främsta uppdrag är att göra Blekinge till en ännu bättre region att leva och verka i. Vi har det samlade politiska ansvaret för utvecklingen i Blekinge och företräder medborgarna i viktiga frågor som rör tillväxt och utveckling i regionen. Vi arbetar på uppdrag av våra medlemmar, Blekinges kommuner och landsting.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare av annonser: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser, om du inte är ute efter ett nytt jobb.