Region Blekinge
 

Vi stärker det blekingska näringslivet!

Ett av Region Blekinges viktiga uppdrag är att stärka och utveckla näringslivet i regionen. Vi gör det genom att ta initiativ till och fånga upp idéer till projekt som kan utveckla branscher och företag, få fler att vilja bli entreprenörer, få fler nya företag att startas och få företag som inte finns i regionen idag att välja att flytta till Blekinge.

Ett av våra viktigaste verktyg för att klara uppdraget är samverkan. Vi vill att alla de aktörer som arbetar med näringslivsutveckling som finns i regionen ska arbeta tillsammans. Vi tror att styrkan som finns i samlade krafter ger bättre effekter.

Tillsammans med dessa aktörer har vi bestämt att vi nu kraftsamlar våra resurser inom fyra områden; Entreprenörskap, Företagsutveckling, Innovativa miljöer och Kompetensförsörjning. Vill du ta reda på mer om hur vi arbetar med dessa områden kan du klicka dig vidare i menyn till vänster.

Vi arbetar tillsammans med offentliga och privata aktörer för ett och samma mål: ett starkt, växande och hållbart blekingskt näringsliv!

 

Senast uppdaterad 2014-03-07

KONTAKT

NYHETER

  • 140916 All företagsrådgivning samlat på ett ställe Läs mer
  • 140515 Blekinge bildar gemensam organisation för besöksnäringen Läs mer

PÅ GÅNG

  • 140917-140917  Välkommen till en dag om att starta och driva eget företag. Dagen arrangeras av myndighetssamarbetet "Starta och Driva företag" och Region Blekinge. Onsdagen den 17 september, NetPort Science Park i Karlshamn. Läs mer

Region Blekinge, Valhallavägen 1, 371 41 Karlskrona | Tel 0455 30 50 00 | E-post kansli@regionblekinge.se | Ansvarig utgivare Anna-Lena Cederström