Gå direkt till innehållet

Värdskapsutbildning

Region Blekinge har tagit fram en utbildning i värdskap. Utbildningen är till för dig som kommer i kontakt med människor som är på besök i vårt län. Det är lika viktigt att vår gäst får ett vänligt bemötande av taxichauffören som tar honom eller henne från flyget, till alla de människor som gästen kommer i kontakt med under sin vistelse i butiker, på hotellet eller besöksanläggningen.

Är du egen företagare med eller utan anställda, privatperson eller anställd i en offentlig organisation, hoppas vi att du vill genomgå vår värdskapsutbildning. Vårt mål är att alla som arbetar i Blekinge och som kommer i kontakt med en Blekingegäst skall bli en god Blekingevärd. Med bemötande i världsklass kommer Blekinge att få fler nöjda gäster och ökad attraktionskraft.

Utbildningen tar cirka 4 timmar att genomgå och du gör den framför din dator, på de tider som passar dig. Du som har genomgått utbildningen kommer att få ett bevis på att du är en Blekingevärd.

Fyll i vårt formulär så att vi vet hur många licenser du vill beställa och hur vi kan nå dig. Varje licens kostar 100 kronor exklusive moms vilket är ett kraftigt reducerat pris som vi kan erbjuda de som köper någon av våra första 2000 licenser.

Välkommen ombord på vår gemensamma resa mot ett vänligare Blekinge!

Frågor och svar om utbildningen kan du läsa här.

Det finns många som engeragerar sig för att skapa ett vänligare och mer välkomnande Blekinge. Sedan lanseringen av värdskapsutbildningen har dryga 800 nya värdskapare fått sina intyg. Och ännu fler företag vill delta i vårt gemensamma arbete.

E_WARNING Error in file Template.php at line 1962: FilesystemIterator::__construct(/home/jhvpnquw/domains/regionblekinge.se/public_html/system/expressionengine/cache/default_site/page_cache/): failed to open dir: No such file or directory